50-jarig jubileum

HC Eersel bestaat in maart 2024 officieel maar liefst 50 jaar en dat willen we groots vieren. Los van het gezamenlijk heffen van het glas in maart op de club, willen we in juni het jubileum weekend groots vieren. 


Het belooft een weekend vol festiviteiten te worden, vol met hockey, gezelligheid en herinneringen. Hieronder vind je een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens ons jubileumweekend.


Het jubileumweekend omvat onder andere een feestelijke receptie en re√ľnie. Hier heb je de kans om oude vrienden en bekenden te ontmoeten en herinneringen op te halen aan de afgelopen vijf decennia van HC Eersel. Het belooft een avond vol warme gesprekken en het delen van verhalen te worden.


Er zal een clinic gegeven worden aan de jongste jeugd. Later op de dag kun je genieten van een speciale jubileumwedstrijd waarin huidige en voormalige leden het tegen elkaar opnemen. Dit belooft een spannende en nostalgische strijd te worden.


We vieren onze 50 jaar met een knallend jubileumfeest. Live muziek, dansvloer, lekker eten en drinken - alles is aanwezig voor een onvergetelijke avond.


Het welbekende familietoernooi keert terug. Dit is het perfecte moment om samen met je familie op het veld te staan en je hockeyvaardigheden te tonen. Of je nu een doorgewinterde hockeyer bent of net begint, het familietoernooi is leuk voor iedereen. Een geweldige manier om de banden binnen de club te versterken.


Gedurende het hele weekend is er vertier voor jong en oud. We zullen zorgen voor activiteiten en entertainment om iedereen bezig te houden en te vermaken. Er zal ook lekker eten en drinken beschikbaar zijn.


Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het jubileumweekend van HC Eersel. We kijken er naar uit om samen met jullie te vieren en nog vele jaren van hockeyplezier tegemoet te gaan. Op naar de volgende 50 jaar!