Nieuwsafbeelding
Na de blamage van vorige week was het doel om in deze wedstrijd te laten zien waar een goed draaiend HCE D1 toe in staat is. En daar is men prima in geslaagd. 
Tegenstander Shot is geen moment in de wedstrijd geweest en werd dan ook met ruime cijfers opzij gezet. Wachtend en loerend op een misstap van de laatste lijn van de
Nieuwsafbeelding
Zondag speelde Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Heeze. Om aansluiting tot de bovenste plekken te houden moest er gewonnen worden. Die missie mislukte faliekant. Het werd uiteindelijk 2 – 6 voor de bezoekers.

 
Slechts 1 minuut en 38 seconden had Heeze nodig om met 0 – 2 voor te komen. Het leek een hele lange middag
Nieuwsafbeelding
HC Eersel heeft kennis genomen van het overlijden van Wim van der Leegte. De oprichter en oud-directeur van onze hoofdsponsor VDL is in de nacht van zaterdag op zondag overleden.


De steun en toewijding van VDL aan onze hockeyclub zal de club altijd koesteren. HC Eersel wenst alle nabestaanden veel sterkte met dit
Nieuwsafbeelding
HC Eersel staat met het G-hockey in het Eindhovens Dagblad van vandaag. Het G-hockey, sinds dit seizoen aangeboden door HC Eersel onder de bezielende leiding van Iris Tummers-Rutten, benadrukt de kracht van inclusiviteit en diversiteit binnen onze hockeygemeenschap.
Dit is een mooie erkenning van de toewijding van onze G-hockeyers. We
Nieuwsafbeelding
Na twee weekenden te hebben verloren, was Boekel een tegenstander op de ranglijst waarbij de punten wel in Eerselse handen hadden moeten kunnen komen. Echter liep het wel wat anders.
HCE begon met geen al te beste voorbereiding en opeenvolgend chaotisch en onzorgvuldig spel aan de wedstrijd. Ervaring leert dat het dan vaak lastig is
Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis. 
In de jaren 70 maakte Eersel een groei door in het inwonersaantal. Er kwamen hier en in de Kempen mensen ‘van buiten
Nieuwsafbeelding
H1 heeft zondagmiddag een zakelijke overwinning geboekt op Peel & Maas H1: 0 - 2.


Aan het begin van de wedstrijd had HCPM grote moeite om onder de druk van Eersel uit te komen. De openingstreffer kwam op naam van Thom die met een sleep de bal keurig in de hoek van het doel plaatste: 0 – 1.

 
Nieuwsafbeelding
Bouw mee aan een Eersels thuis voor 12 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Een mooi idee voor jouw team?


Misschien hebben jullie ze al in ons clubhuis zien liggen, de bierviltjes en folders van Stichting Papito.


Papito is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht door oud HC
Nieuwsafbeelding
Graag willen we jullie uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van HC Eersel, die zal plaatsvinden op 1 november. De vergadering begint om 19:30 uur.


Tijdens deze ALV zullen we belangrijke onderwerpen bespreken die betrekking hebben op onze club en de toekomst van HC Eersel. Jullie aanwezigheid en input zijn
Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis. Een geschiedenis waar de meesten van jullie geen weet van hebben. Vandaar. Het eerste verhaal is geheel een bijdrage van ons
Nieuwsafbeelding
Als je wilt hockeyen, en dat wil je, dan kun je bij HC Eersel kiezen uit verschillende mogelijkheden. Allemaal even leuk, allemaal even hockey en allemaal even HCE. Kijk maar eens, en maak je keus. Wil je meer weten, lees dan verder!


Bij HC Eersel krijg je altijd eerst drie proeftrainingen. Wil je een keer meedoen stuur dan
Nieuwsafbeelding
Om de kwaliteit van de (jongste)jeugd-trainingen te verhogen, gaan alle jeugdtrainers vanaf start seizoen de trainingen verzorgen vanuit de HockeyFood app.


Dit gaat ervoor zorgen dat alle leeftijdsklassen basis trainingen gaan krijgen welke passend zijn bij hun niveau. Om alvast wegwijs te raken met deze app kan er vanaf nu
Nieuwsafbeelding
Vandaag is er op het laatste moment nog een kampioen erbij gekomen voor HC Eersel: MO8-1!
Op het Jongste Jeugd Toernooi in Veldhoven was HC Eersel ingedeeld in de sterkste poule. Alle wedstrijden werden door het fysiek sterke Eersel gewonnen.
De spelers en speelsters hadden niet verwacht dat er ook nog prijzen verdeeld
Nieuwsafbeelding
Dames 2 is op zoek naar een enthousiaste en fanatieke coach voor het seizoen 2023/2024.
Afgelopen seizoen is Dames 2 op een mooie vijfde plaats geëindigd in de reserve 3e klasse en volgend seizoen willen zij deze prestatie graag verbeteren. Hiervoor is D2 op zoek naar een fanatieke coach die samen met dit team tot een mooie prestatie
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 14 mei hebben de meiden van de MO14-1 van HC Eersel het kampioenschap binnengehaald in de derde klasse. 
In een spannende wedstrijd tegen de nummer twee Basko kwamen ze vrij vroeg met 2 - 0 voor, maar in het tweede kwart kwam Basko terug naar 2 - 3.
Uiteindelijk werd er ruim gewonnen met 6 - 3. Het
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag was de allereerste editie van G-hockey, een hockeytraining voor kinderen met een licht verstandelijke beperking. En wat een groot succes was het!
 
Met enthousiasme en spanning stonden de kinderen klaar op het veld. De trainers onder leiding van Iris Tummers-Rutten hadden zich goed voorbereid
Nieuwsafbeelding
Herhaalde oproep: de Technische commissie is nog altijd op zoek naar versterking met twee tot drie lijncoördinatoren voor het volgende seizoen. Intern kan geschoven worden met de leeftijdscategorie, dus vanaf E- t/m A-jeugd coördinatoren zijn van harte welkom,  evenals iemand die zich op de senioren wil richten als tweede coördinator.
Nieuwsafbeelding
Wij herinneren iedereen graag dat je in het clubhuis van Hockeyclub Eersel alleen kan pinnen. We krijgen nog regelmatig de vraag of er met contant geld kan worden afgerekend. 
We hebben hier als club voor gekozen vanwege de veiligheid voor de vrijwilligers en het beperken van de kosten voor het gebruik van contant