Nieuwsafbeelding
Zou jij, in het komende seizoen, ook deelgenoot willen worden van Heren 1 en mee willen strijden om die felbegeerde promotie? Zo ja, dan bieden wij jullie de kans om mee te komen trainen met Heren 1 op woensdag 7 juni en vrijdag 9 juni.


Indien je graag zou willen deelnemen, kun je een mail sturen naar
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 14 mei hebben de meiden van de MO14-1 van HC Eersel het kampioenschap binnengehaald in de derde klasse. 
In een spannende wedstrijd tegen de nummer twee Basko kwamen ze vrij vroeg met 2 - 0 voor, maar in het tweede kwart kwam Basko terug naar 2 - 3.
Uiteindelijk werd er ruim gewonnen met 6 - 3. Het
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag was de allereerste editie van G-hockey, een hockeytraining voor kinderen met een licht verstandelijke beperking. En wat een groot succes was het!
 
Met enthousiasme en spanning stonden de kinderen klaar op het veld. De trainers onder leiding van Iris Tummers-Rutten hadden zich goed voorbereid
Nieuwsafbeelding
Op 11 juni vindt er wederom iets episch plaats op Hockeyclub Eersel - Super Sunday!


De dag begint met spannende hockeywedstrijden op het veld, waar onze spelers en speelsters alles zullen geven om te winnen. Maar dat is niet alles. Deze Super Sunday gaat verder dan alleen sport - we blazen het dak eraf met de beste muziek en
Nieuwsafbeelding
Beste vrijwilligers van Hockeyclub Eersel,
Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor jullie onschatbare bijdrage aan onze club.
Daarom nodigen we jullie graag uit voor onze vrijwilligerslunch op zondag 11 juni om 12:00 uur. Tijdens deze lunch willen we jullie bedanken voor jullie tomeloze inzet.
Nieuwsafbeelding
Hockey is een echte familiesport. Het is een stoere, complete en uitdagende sport, waarbij je moet aanvallen en verdedigen met je team. Ben je groot of klein, op elk niveau kan er samen gehockeyt worden. Bij HC Eersel moet iedereen kunnen hockeyen.
HC Eersel start vanaf 13 mei 2023, met G-Hockey. Het G-Team is speciaal voor
Nieuwsafbeelding
Herhaalde oproep: de Technische commissie is nog altijd op zoek naar versterking met twee tot drie lijncoördinatoren voor het volgende seizoen. Intern kan geschoven worden met de leeftijdscategorie, dus vanaf E- t/m A-jeugd coördinatoren zijn van harte welkom,  evenals iemand die zich op de senioren wil richten als tweede coördinator.
Nieuwsafbeelding
Volgend jaar bestaat de club 50 jaar. Al die 50 jaar is er bij HC Eersel veteranenhockey geweest.


Of de heren veteranen dit gouden jubileum halen is nog maar de vraag. Door een aantal opzeggingen en langdurige blessures zijn onze veteranen dringend op zoek naar nieuwe spelers.

Nieuwsafbeelding
Wij herinneren iedereen graag dat je in het clubhuis van Hockeyclub Eersel alleen kan pinnen. We krijgen nog regelmatig de vraag of er met contant geld kan worden afgerekend. 
We hebben hier als club voor gekozen vanwege de veiligheid voor de vrijwilligers en het beperken van de kosten voor het gebruik van contant
Nieuwsafbeelding
Jarenlang heeft Eersel samengewerkt met Rabobank als hoofdsponsor. In goed overleg heeft Rabobank een paar maanden terug aangegeven te stoppen met het zijn als hoofdsponsor. HC Eersel is Rabobank dankbaar voor de jarenlange verbintenis en samenwerking.


Naast huidige sponsor VDL Groep is HC Eersel is op zoek naar extra