Sponsoring

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe sponsors en het uitvoeren van de met sponsors gemaakte afspraken. 

De leden van de sponsorcommissie onderhouden het contact met bestaande sponsors en werken aan een zo groot mogelijke betrokkenheid van sponsors bij HC Eersel. Doel is om onze sponsoren een platform te geven om hun producten te presenteren en tegelijkertijd kennis te maken met het uitgebreide zakelijke en sociale netwerk van de club. 

Onze sponsoren krijgen exposure via diverse reclame-uitingen zoals website, evenementen en boarding. Daarnaast heeft u via het sponsorportaal, ons online platform, toegang tot onze leden en uw doelgroep. 

Een sponsorship betekent het verbinden van uw commerciĆ«le doelstellingen aan de waarden van de HC Eersel. 

Er geldt één belangrijke regel bij het regelen van teamsponsoring: minimaal één sponsor van het te sponsoren team, dient ook bordsponsor of social media sponsor van HC Eersel te zijn.

Sponsorpakketten en losse sponsormogelijkheden HC Eersel:

Hoofdsponsors

In te vullen in overleg tussen de sponsor en de sponsorcommissie.

Bordsponsoren

Naast één hockeyveld kan een bord geplaats worden van 300x78 mm. De Sponsor dient zelf het bord aan te leveren. Uiteraard kan HC Eersel hierin bemiddelen, De kosten voor de opmaak en productie van een sponsorbord worden doorbelast aan de sponsor. De sponsorbijdrage bedraagt EUR 300 per jaar. Het contract is voor onbepaalde tijd en kan door de sponsor jaarlijks opgezegd worden. NB De sponsorbijdrage voor twee borden (naast ieder veld één bord) bedraagt € 500,00 per jaar. Daarnaast worden de sponsoren vermeld op de website van HC Eersel en zal het logo van iedere sponsor worden vermeld onder de nieuwsbrieven van HC Eersel.

Social Media sponsoren

Deze sponsoren hebben geen bord naast een veld maar worden vermeld op de website van HC Eersel en het logo van iedere sponsor zal worden vermeld onder de nieuwsbrieven van HC Eersel. De kosten hiervoor bedragen EUR 250 per jaar.

- Logo vermelding in elke nieuwsbrief (seizoen 2021-2022)
- 2x per jaar met een stukje tekst in de nieuwsbrief van HC Eersel (seizoen 2021-2022)
- Bordje met logo in het clubhuis 'Vrienden Van" bij alle vrienden (sponsoren) van HC Eersel (seizoen 2021-2022)
- Zichtbaarheid bij potentiĆ«le klanten, met als beoogd resultaat meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet. 
- Positieve associatie met nieuwe, groeiende, ambitieuze vereniging met veel jeugd en een fris imago. 
- Maatschappelijke betrokkenheid want sponsors zorgen er mede voor dat iedereen in de regio, met ieders talent, ambitieniveau en budget, met plezier kan (leren) hockeyen. 
- Kosten van sponsoring zijn fiscaal aftrekbaar. De btw (indien van toepassing) kan als voorheffing verwerkt worden in de aangifte omzetbelasting

'Vrienden Van' Wand

Geen behoefte aan langdurige commitments en ben je bereid om HC Eersel te ondersteunen? Voor EUR 100 per jaar plaatsen wij een bordje met het bedrijfslogo op de speciale wand "Vrienden Van" in het clubhuis van HC Eersel.

Voor vragen kunt u terecht bij de Sponsorcommissie van HC Eersel Maarten Kaaij en Max van Doorne

Sponsorcommissie: Maarten Kaaij en Max van Doorne, mail: [email protected]