John Geboers ontvangt Koninklijke onderscheiding

2-5 Nieuws

John Geboers heeft afgelopen zaterdag een koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Wim Wouters. 

Als een van de meest gedreven leden van onze vereniging heeft John zich meerdere jaren op buitengewone wijze ingezet voor de ontwikkeling en groei van onze club. John is onder andere verantwoordelijk geweest voor het materiaalbeheer, en onder zijn leiding was het materiaal voor alle teams van onze hockeyclub altijd perfect op orde.

John is in het verleden zelf keeper geweest bij Hockeyclub Eersel en hij heeft zijn ervaring en kennis vervolgens overgedragen aan jonge keepers. Ook is hij trainer en coach geweest van verschillende jeugdteams bij onze hockeyclub.

Het hoogtepunt van Johns bijdrage aan onze hockeyclub was zijn succesvolle periode als coach van Heren 1. Onder zijn leiderschap is het Heren Jong team verdergegaan als een volwaardig Heren 1 team, dat nu uitkomt in de bondsklasse. Hij heeft meerdere spelers gemotiveerd terug te komen naar Eersel of om voor het nieuwe Heren team uit te komen. John zijn bevlogenheid, motivatie en betrokkenheid hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij onze spelers en zij kijken nog altijd met veel plezier terug aan de tijd dat John actief was als coach.

Verder heeft John zich ingezet voor diverse organisaties, waaronder vereniging Lean Honour Educate, de Bond voor Nederlandse Militairen Oorlog en Dienstslachtoffers, waarbij hij zijn tijd en vaardigheden heeft ingezet om anderen te helpen, tradities te koesteren en geschiedenis levend te houden. 

Door zijn voorbeeld zijn anderen aangemoedigd om zich eveneens belangeloos in te zetten voor de ontwikkeling van onze vereniging, en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. 
2-5-2024 Algemeen