Nieuwsafbeelding
Hockeyvereniging Eersel is op zoek naar barkrachten die onze leden, bezoekende teams en toeschouwers op de zaterdag en/of zondag met een glimlach ontvangt, samen met andere barkrachten, die jou helpen en ondersteunen met het draaien van de bar en de keuken.  
Affiniteit met hockey is leuk, maar geen pré. Horeca-ervaring is
Nieuwsafbeelding
De ALV van 2021 zal op woensdag 20 oktober gehouden worden. De ALV vangt aan om 19.00.
We stellen het op prijs als je ons even kan laten weten of je aanwezig bent. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]
Wij sturen je vervolgens een bevestiging van je aanmelding en de agenda van de ALV.
Nieuwsafbeelding
Welkom bij Hockey!
Op woensdag 22 september en donderdag 23 september kan jij kennis maken met de hockeysport!
Je kan op deze dagen geheel vrijblijvend langskomen tussen 17.00 en 20.00 op Sportpark de Dieprijt, in Eersel. Daar zul je ontvangen worden en gaan verschillende leden van onze club je begeleiden. 
Nieuwsafbeelding
De eerste wedstrijd van het seizoen heeft H1 winnend weten af te sluiten tegen de bezoekers uit Vlijmen. Echt gemakkelijk ging dat niet, tot het derde kwart stond nog altijd de brilstand op het scorebord.
In het notitieblok van uw verslaggever grossiert het dan ook niet bepaalt aan kansen. De wedstrijd komt traag op gang. Voornamelijk
Nieuwsafbeelding
Het gebeurt niet vaak dat alle seniorenteams op dezelfde dag thuis spelen. Zondag 12 September is dat wel het geval, tijdens de eerste competitieronde van het nieuwe seizoen! De eerste Super Sunday is een feit.
Iedereen is erg blij dat er weer gewoon gesport mag gaan worden. Maar ook dat er weer publiek langs de lijn verwacht
Nieuwsafbeelding
Op een zomerse dag heeft H1 zijn meerdere moeten erkennen in oefentegenstander Bommelerwaard H1. Het werd uiteindelijk 2 – 4 voor de bezoekers. 


Dat het een lastige wedstrijd zou worden was op voorhand duidelijk. Bommelerwaard draait steevast mee om de hoogste plaatsen in een hogere klasse. Desalniettemin een mooie
Nieuwsafbeelding
Vanaf 5 september tot en met zaterdag 13 november kan je sponsorpunten sparen bij supermarkt PLUS van de Huijgevoort in Eersel.
Hoe gaat dat in zijn werk?  Je ontvangt een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.  Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR
Nieuwsafbeelding
Heren 1 heeft zondagmiddag geoefend in België tegen de plaatselijke HC Inter Mol. Op een drukbezocht sportpark knokte H1 zich tot twee keer toe terug van een achterstand. Het werd uiteindelijk 3 - 3, gezien het wedstrijdbeeld, een terechte uitslag.
H1 begon met slechts één wissel gehavend aan de wedstrijd. Desalniettemin
Nieuwsafbeelding
HC Eersel heeft kennis genomen van het overlijden van Ton van Genugten, vader van twee dochters die lid zijn van onze hockeyclub.
HC Eersel wenst de familie enorm veel sterkte toe de komende tijd.  

Nieuwsafbeelding
MB3 is naarstig op zoek naar een of meerdere train(st)ers.
Ook deze enthousiaste meiden komen graag weer naar het veld. Zorg jij dat ze niet thuis hoeven te blijven? De meiden trainen op de dinsdag en vrijdag. Andere avonden zijn zeker bespreekbaar.
Kom jij het hockeytalent van dit team versterken? Meld je dan snel aan via
Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft geloot voor het Silver Cup toernooi (bekerhockey) en daaruit is gebleken dat zowel Heren 1 als Dames 1 een thuiswedstrijd mogen spelen.
Dames 1 speelt op 17 September tegen Shot Dames 1. Heren 1 speelt op 24 september tegen MHC Teteringen Heren 1. 
Vorig seizoen was Rapid H1 in de eerste ronde van het
HC Eersel is overgestapt van systeem-provider. Dit heeft geleid tot een nieuwe website die in het komende jaar nog doorontwikkeld zal worden. In de App-store kan je ook de nieuwe HC Eersel App vinden, met belangrijke informatie over jouw team, de club, wedstrijd-, fluit en trainingsschema's. Ook zal je op de hoogte blijven van het laatste
Wil jij het nieuwe hockeyseizoen met een écht 3-laags hockeybitje op maat beginnen? Kom dan op donderdag 29 juli a.s. (10.00-17.00 uur) of vrijdag 30 juli a.s. (10.30-12.00 uur) happen in de praktijk van M3 Mondzorg Valkenswaard (Markt 3).
Je afspraak inplannen kan via deze link. Je wordt doorverwezen naar de website
Op zaterdag 4 september vindt er weer het jaarlijkse kick-off toernooi plaats en de hockeybeurs plaats. 11 september gaat de hockeycompetitie weer van start. Om het nieuwe seizoen goed te beginnen organiseert HC Eersel op 4 september weer een kick-off hockeytoernooi. 
Om het bal- en wedstrijdgevoel weer te krijgen, maar ook
28 mei is het positieve nieuws bekendgemaakt dat er wederom versoepelingen kunnen plaatsvinden op het gebied van teamsporten. Met dit bericht willen we jullie hierover informeren.
Voor senioren is het mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los
Mocht je besloten hebben om je lidmaatschap op te willen zeggen (wat we uiteraard niet hopen) geef dit dan zo snel mogelijk door via [email protected], de uiterlijke datum hiervoor is 31 mei. 
Ook hebben wij een regeling in contributie voorgesteld aan onze senioren en
Test bericht