Nieuwsafbeelding
HC Eersel wenst al haar leden een gelukkig, gezond en sportief 2023. 
Begin 2022 maakten corona-restricties het spelen van zaalhockey onmogelijk. Gelukkig werden deze restricties eind februari opgeheven en kon het buitenseizoen ingeluid worden met het traditionele kick-off toernooi. De leden maakten eind maart kennis met de
Nieuwsafbeelding
De Technische commissie is op zoek naar versterking van twee lijncoördinatoren,  voor de C-jeugd (O14) en E-jeugd (O8-O10) voor het volgende seizoen. 
Om een vloeiende overgang te borgen is een eerdere start gewenst. Wil jij je inzetten om het hockeyspel zo goed mogelijk te laten verlopen, samen met trainers en coaches?
Nieuwsafbeelding
Heren 1 heeft in het onderling treffen met Mierlo in het laatste kwart afstand genomen van de bezoekers. Na een spannende wedstrijd bleven de punten uiteindelijk in Eersel: 3 – 1.


Beide ploegen waren in het eerste kwart aan het grossieren in fouten. Verkeerde keuzes, vele overtredingen: een rommelig begin van de wedstrijd.
Nieuwsafbeelding
Jos Houbraken is afgelopen vrijdagavond, onder toeziend oog van familie, uitgeroepen tot lid van verdienste. Met zijn jarenlange verbintenis aan Hockeyclub Eersel ontving hij uit handen van de voorzitter de erepenning.


Jos is sinds 1975 lid van hockeyclub Eersel. Hij begon bij hockeyclub Eersel in de barcommissie. "In die
Nieuwsafbeelding
Dames 1 is gisteren uitgeschakeld door tweedeklasser Goirle. 
In de eerste ronde won de ploeg van Nuth. Daarna werden ook derdeklassers Concordia en Horst aan het spit geregen. Gisteren mocht Dames 1 aantreden tegen tweedeklasser Goirle D1. Een heus bekersprookje dat zelfs het ED haalde. 
Nieuwsafbeelding
Jarenlang heeft Eersel samengewerkt met Rabobank als hoofdsponsor. In goed overleg heeft Rabobank een paar maanden terug aangegeven te stoppen met het zijn als hoofdsponsor. HC Eersel is Rabobank dankbaar voor de jarenlange verbintenis en samenwerking.


Naast huidige sponsor VDL Groep is HC Eersel is op zoek naar extra
Nieuwsafbeelding
De vertrouwenspersoon is voor HC Eersel het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand in vertrouwen over wil praten.


Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden,