Cantus voor senioren groot succes

8-5 Nieuws

Op vrijdagavond was het tijd voor een bruisend spektakel: de biercactus, georganiseerd door een stel enthousiaste senioren voor de senioren-teams. De cantus trok een menigte van zo'n vijftig feestgangers.

Onder de bezielende leiding van praeses Michiel Rutten en zijn trouwe volgelingen Luna en Roos, werden de aanwezigen opgetrommeld om uit volle borst mee te zingen. Het vloeistof vloeide rijkelijk en de sfeer was zo gezellig dat zelfs de bierglazen een polonaise begonnen.

Het thema van de avond was "Eerste letter van je naam", wat resulteerde in een bonte parade van monniken, doktoren, gangsters en zelfs krokodillen. Zelfs de lokale hond-eigenaren keken verbaasd op toen zij tegen middernacht het beestje uitlieten. 

Het repertoire was zo divers als een kleurrijke cocktail. Van Blof tot Mumford & Sons, en van Billy Joel tot Guus Meeuwis, elk nummer werd uit volle borst meegezongen. Het leverde fantastische taferelen op.

Vanwege het daverende succes wordt momenteel een XL-editie gepland in oktober (fest). En deze keer kunnen niet alleen de senioren, maar ook anderen deelnemen. Later meer. 

 
8-5-2024 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?