We hebben genoten!

28-6 Nieuws

We blikken terug op afgelopen weekend. Het 50-jarig jubileumweekend van HC Eersel was een absoluut spektakel.

Het begon op vrijdag met een energieke clinic voor de jeugd, verzorgd door het team street hockey en de oud-prof Maartje Paumen. De jeugd was dolenthousiast en ge├»nspireerd door deze bijzondere ervaring. Het weer zat niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. S'avonds zagen de aanwezigen op twee schermen Nederland gelijkspelen. 

Op zaterdag ging het feest echt van start. De dag begon met een warme receptie en een re├╝nie waarbij oude en nieuwe leden elkaar konden ontmoeten en herinneringen konden ophalen, onder muzikale begeleiding van het casette bandje. Ook de burgemeester was van de partij om de club te feliciteren met het 50-jarig bestaan. Er waren food-trucks en het Bavaria blik dat diende als tappunt vond gretig aftrek.

Maar de echte knaller volgde 's avonds: de feestavond. Verschillende acts zorgden voor een mooie sfeer, maar de absolute verrassing was toch wel het optreden van Bono. Midden in zijn Europese tournee wist een speciale connectie binnen onze club hem naar Eersel te halen voor een kort exclusief optreden. Een cadeautje voor de aanwezigen.

Op zondag zondag werd het aloude familietoernooi gehouden. Dit jaar deden vijftien teams mee. Onder de vleugels van Dames 3 werd het toernooi perfect georganiseerd en was de sfeer ongedwongen en gezellig. Families en vrienden genoten van de wedstrijden, het samenzijn en het heerlijke weer.


Het bestuur wil in het bijzonder de organisatie bedanken. Zij hebben een heel bijzonder weekend samengesteld.

We kijken nu al uit naar het volgende evenement op Hockeyclub Eersel.

 
28-6-2024 Algemeen