Vandaag laatste kans om je op te geven voor het jubileum!

31-5 Nieuws

Vandaag de laatste kans om je aan te melden voor het jubileum!

 

Vandaag is het de laatste kans om je in te schrijven voor ons jubileum en het familietoernooi. Ons jubileumweekend wordt een fantastisch weekend met veel gezelligheid en feestelijke activiteiten, en we willen natuurlijk dat iedereen erbij is.


Jubileumviering

 

Geef je op via het menu bovenaan de website ‘jubileum’ – ‘aanmelden’ of klik op deze link. Vul het formulier in. Aanmelden per mail kan ook, stuur dan een mail met je naam en introducé naar [email protected] en geef aan bij welke onderdelen je aanwezig bent: de receptie, reünie en/of het feest.


Familietoernooi

 

Naast de jubileumfestiviteiten organiseren we op 23 juni een familietoernooi. Ook als je team nog niet compleet is qua namen, moedigen we je aan om je team alvast in te schrijven. Het is belangrijk dat we een goed overzicht hebben van het aantal deelnemers om alles soepel te laten verlopen en om te bepalen of het toernooi doorgang kan vinden. Je kunt later altijd de ontbrekende teamleden toevoegen. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected]

 

Oh, en dan nog iets. We zijn met spoed op zoek naar oude team-foto's. Heb je deze nog, dan graag sturen naar: [email protected] met vermelding van team en jaartal. 


Mocht je tegen problemen aanlopen of vragen hebben, neem dan contact op met ons via [email protected] 

 
31-5-2024 Algemeen