De Club

De Hockey Club Eersel is een relatief kleine, enthousiaste vereniging met op dit moment ca. 350 leden. De club beschikt over twee zand-ingestrooide velden en onlangs heeft het clubhuis een leuke opfrisbeurt gekregen. 

HC Eersel speelt in de weekenden competitie in het kader van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), district Zuid Nederland. Op nagenoeg alle andere dagen worden trainingen verzorgd voor al onze leden. 

Binnen HC Eersel is ruimte voor zowel leden die prestatiegericht willen hockeyen als voor leden waarvoor het spelelement en gezelligheid meer de boventoon voert. Onze jeugd neemt een belangrijke plaats in bij HC Eersel! 

We zijn actief en druk doende met een goede organisatie van de wekelijkse trainingen en wedstrijden. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. HC Eersel heeft de beschikking over twee nieuwe kunstgrasvelden, beide gelegen in sportpark "Dieprijtā€¯, aan de Postelseweg, net buiten de bebouwde kom van Eersel. Het clubhuis bestaat uit een gezellige bar, kleedkamers, sanitaire voorzieningen en een groot terras. 

Kijk op bij contact voor mailadres, telefoonnummer en routebeschrijving van de club. Het is voor HC Eersel, zoals bij elke sportvereniging, onmogelijk om de club naar behoren te laten functioneren zonder dat de leden, of ouders van leden, hun steentje daaraan bijdragen. De zelfwerkzaamheid en betrokkenheid van de leden en hun ouders is trouwens een typisch kenmerk van een vereniging. En, vele handen maken licht werk!