Lid worden

Klik hier om het inschrijfformulier te openen

Lijkt het je leuk om te gaan hockeyen? Vanaf 4 jaar kun je al lid worden bij HC Eersel.
Er zijn diverse vormen van lidmaatschap: Spelend lid, trainingslid en G-Hockey.

Na inschrijving kun je in overleg vaak al direct beginnen met trainen. We hanteren een proefperiode van een maand, waarbij je zonder verplichtingen weer kunt opzeggen.

Zie hieronder voor meer informatie over de lidmaatschapsvormen:

A. Spelend lid

Heb je al vaker gehockeyd, dan kun je meteen meedoen met de competitie. In overleg met de trainers en coaches wordt een geschikt team voor je gezocht. Na inschrijving hoor je snel van ons bij welk team je wordt ingedeeld, wanneer je gaat trainen, wie jouw trainer is en welke spelers er nog meer bij jou in het elftal zit. De contributie wordt bepaald op basis van je leeftijd. Kijk hier voor de hoogte van de contributie. 

Het lidmaatschap geldt minimaal voor 1 jaar. Zie ook het reglement lidmaatschap

B. Trainingslid

Wanneer je net begint met hockey, doe je eerst een tijdje mee met de training. Het is erg belangrijk dat je naast veel plezier in het spel, ook alles af weet van de spelregels en weet hoe je veilig kan spelen. Een trainingslid betaalt minder contributie dan een spelend lid. Wanneer je halverwege het trainingsjaar al goed het spel beheerst, komt het voor dat we je vragen om mee te doen met de competitie. Dat is natuurlijk heel erg leuk. Het betekent wel dat we een aanvullend bedrag aan contributiekosten in rekening brengen. Kijk hier voor de hoogte van de contributie.

Uiteraard is het trainingslidmaatschap ook mogelijk voor leden die geen competitie willen spelen. Het lidmaatschap geldt minimaal voor 1 jaar. Zie ook het reglement lidmaatschap.

Daarnaast zijn er twee lidmaatschapsvormen voor de niet actief hockeyende leden.

C. Vrijwilliger

Om alles binnen onze club draaiende te houden hebben wij vrijwilligers nodig. Iedereen die een vrijwilligers taak vervult binnen de club en zelf niet actief hockeyt vragen wij zich in te schrijven als vrijwilliger. Dit geldt voor bestuurs- en commissie functies, maar ook voor trainers, coaches, barhulpen, poetsen, etc.

D. Ouder/verzorger 

Binnen HC Eersel hebben wij de HC Eersel App. In deze App kun je als ouder/verzorger belangrijke informatie vinden over je hockeyend kind. Denk hierbij aan (pushmeldingen voor) nieuwsartikelen, wedstrijd-, trainings- en fluitschema's, (inschrijven voor) evenementen en nog veel meer! Ook kun je je via de App inschrijven voor beschikbare vrijwilligers taken. Om toegang te krijgen tot deze App dien je je als ouder/verzorgen ook in te schrijven.